Записвай с професионалистите (СЕЗОН 2)

Българската Хип Хоп Асоциация обявява начало на втори сезон на своята инициативата “Записвай с професионалистите”.

 

Българската Хип Хоп Асоциация обявява начало на втори сезон на инициативата “Записвай с професионалистите”.

Всички млади рап изпълнители и биитмейкъри, които никога не са имали професионален запис в студио, могат да се включат в инициативата сега.
Участниците ще имат уникалната възможност да се запознаят отвътре с процеса на запис, миксиране и мастериране на една песен, така както го правят професионалистие. Те ще получат лично безпрецедентна помощ и подкрепа от утвърдени ментори в този бранш.

“Записвай с професионалистите” СЕЗОН 2 ще предостави възможност на 10 кандидата (5 рап изпълнителя и 5 биитмейкъра) да запишат своите песни в професионално звукозаписно студио. За улеснение, новият сезон разширява инициативата в регионите на Пловдив и Варна.

Българска Хип Хоп Асоциация ще поеме организацията и разходите по записването на песните и тяхното представяне пред широката публика, включително радио и телевизия.

Финалистите ще оформят 5 двойки, рап изпълнител-бийтмейкър и ще запишат своите песни в 5 различни легендарни звукозаписни студия в София, Пловдив и Варна.

Единствено* условие за включване в проекта е, участникът да няма до момента, реализиран запис в професионално звукозаписно студио.

Внимание!
1. Всички участници от “Записвай с професионалистите” СЕЗОН 1, имат право да се запишат за СЕЗОН 2 отново.

2. Демо записът с който участникът кандидатства е единствено с цел представяне на артиста. При реалната звукозаписна сесия, може да се запише и друг трак.

 

МЕНТОРИ И ЗВУКОЗАПИСНИ СТУДИЯ

 

СОФИЯ
Петър Костов
„Studio Buster“

Петър Костов е известен музикален продуцент и композитор, познат в музикалните среди като Бате Пешо. Син е на популярният в миналото Костадин Костов (DJ Coco Beat). Заедно с баща си, през 2007-ма година полага основите на Studio Buster.
От студио са излезнали продукциите на много имена от музикалната сцена, като:
Скандау, Dim4ou, F.O., Играта, Бате Сашо и мн. др.

 

СОФИЯ
Димитър Ганчев“Студио DG”

Димитър Ганчев, познат още като Майт (Майт и Фет, RnB Records), e известен български микс инженер, рап изпълнител и музикален продуцент, роден през 1977 г. в Бургас.
Името му стои зад продукции с милиони гледания и имена на изпълнители, като 100 Кила, Криско, Мария Илиева, Любо Киров, Миро, D2, P.I.F., Те и мн. др.

 

СОФИЯ
Росен Стоев„Студио Reptila”

Росен Стоев a.k.a. DJ Rossko е продуцент, композитор, ремиксатор, DJ и саунд инженер. Диджействa от 1991 г. насам, а от 1997 г. продуцира денс музика под името R.S.T. Година по-късно заедно с Dian Solo основават „Deep Zone Project“ и продуцират музика в продължение на 11 години.
След 2009-та г. в Студио Reptila прави успешни колаборации с: Камен Во, Aiya, Mike Johnson, Ели Раданова, Makaz. Съавтор е на избраната за Евровизия 2012 в Баку песен „Thelo Ksana Na Se“ и работи по продукции на Хората от Гетото, Петя Алекса, 100 Кила и мн. др.

 

ВАРНА
Петър Песев“ UNISOUND STUDIO”

Петър Песев е легендарен микс инженер, студиен музикант и композитор. В неговото студио са осъществени почти всички варненски рап записи от Втората хип хоп вълна. На микрофона в неговото студио са записани хитове като “Фенки Фенки” на Мишо Шамара и Конса, “Аз не искам да съм с тебе” на Лошите, както и почти всички албуми на R’N”B RECORDS.

 

ПЛОВДИВ

TBA

––––––––––

 

*УСЛОВИЯ

 

В инициативата на Българска Хип Хоп Асоциация “Записвай с професионалистите” СЕЗОН 2, могат да участват рап изпълнители и бийтмейкъри от цяла България, които нямат до момента осъществен запис в професионално звукозаписно студио. Всички участници от “Записвай с професионалистите” сезон 1, които не са стигнали до финал могат да участват отново.

 

Приема на документи стартира на 10.12.2019 и приключва на 10.01.2020

 

За да се запишете за участие:

1. Подгответе свой демо запис.
2. Изтеглете бланката за участие. Разпечатайте на хартия и попълнете ЧЕТЛИВО.
3. Проверете дали сте член на Българска Хип Хоп Асциация (БХХА). Ако ли не, изтеглете молба за членство. Разпечатайте на хартия и попълнете ЧЕТЛИВО.
4. Сканирайте или снимате с телефон документите.
5. Изпратете сниманите документи и демозаписа на адрес: bghiphopa@gmail.com

 

Българска Хип Хоп Асоциация пожелава късмет на всички!

Инициативата се осъщестява със съдействието на Профон.

 

Бланки за участие: