Удължава се срокът за инициативата „Записвай с …” Сезон 2

Поради изключително многото запитвания, свързани с условията за участие в инициативата „Записвай с професионалистите СЕЗОН 2“, БЪЛГАРСКАТА ХИП ХОП АСОЦИАЦИЯ прави следните уточнения:

 

КАКВО Е ПРОФЕСИОНАЛНО ЗВУКОЗАПИСНО СТУДИО ?

 

Услугата „Запис в професионално звукозаписно студио“ се предлага от компании, които притежават специални звукоизолирани помещения за запис на звук. Те трябва да са оборудвани с най-висок клас дигитална аудио техника, контролни монитори, микрофони, звукови модули, предусилватели, музикални инструменти и т.н. Според условията на инициативата:

 

  • Запис в собствено домашно студио, не е „Запис в професионално звукозаписно студио“.
  • Запис в домашното студио на приятел или познат (независимо, дали срещу заплащане или не), не е „Запис в професионално звукозаписно студио“.
  • Запис в студио тип „Един компютър и две колони в хола“ (независимо, дали срещу заплащане или не), не е „Запис в професионално звукозаписно студио“.

 

В тази връзка, крайният срок за подаване на демо записи и документи за инициативата „Записвай с професионалистите СЕЗОН 2“ СЕ УДЪЛЖАВА ДО 1 февруари 2020.

 

Песента с която участниците кандинатстват е с цел представяне на артиста. При достигане до финал, в реалната зкузаписна сесия, може да бъде записан и друг трак.

 

БЪЛГАРСКАТА ХИП ХОП АСОЦИАЦИЯ пожелава успех на всички участници.Инициативата се осъщестява със съдействието на Профон.