Инициатива на Музикаутор, ПРОФОН, БХХА, БМА “Споделяме Музика, Емоция, Култура

„Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ е съвместен проект на МУЗИКАУТОР и ПРОФОН в партньорство със Столична община, Българската музикална асоциация, Българската Хип Хоп Асоциация и Българската Асоциация на Музикалните Продуценти в подкрепа на музикалното творчество. Основната цел която си постави кампанията е да надгради постигнатите положителни резултати в промяната на обществената нагласа за повече разбиране към авторските и сродните права в музиката като важно условие за възпроизводството и за развитието на музикалните таланти на България. Над 150 български музиканти взеха участие в 11 събития тип флаш моб на ключови места в центъра на София, където се изнесоха кратки, поднесени в атрактивна форма концерти на живо.

 

Българската Хип Хоп Асоциация допринесе за организацията и провеждането на събитията като спомогна различни рап групи и изпълнители да вземат участие в инициативата.

Инициативата се осъществява със съдействието на Профон.

Първата от този род кампания се осъществи с медийното партньорство на БНТ, БНР, Радио Бинар, Nova TV, BG MUSIC CHANNEL, Дарик радио, БГ Радио, Radio Nova, Информационна агенция Фокус, Magic FM, Magic TV, Радио Витоша, Монитор, Телеграф, Cross, Fame.bg, Programata, Новинар, Fakti.bg, Mail.bg, Radar.bg и групата на Инвестор.

Tags: